Kære alle,

Leverandøren af vores helt nye hjemmeside, som kun nåede at være i luften en månedstid, er desværre gået konkurs. Grundet uheldige omstændigheder har vi mistet hele siden og alle vores opdaterede data. Vi har stadig vores gamle, gamle hjemmeside i filer, som vi arbejder på højtryk med at opdatere.

Vi har arbejdet dag og nat for hurtigst muligt, at få en ny hjemmeside op at stå i samarbejde med en ny leverandør. Tak til Abtion fordi I var klar til at hjælpe os med ekstremt kort varsel.

Dette er vores sprit nye hjemmeside – som ikke er helt færdig endnu. Vi har valgt at offentliggøre den, selvom den ikke er helt færdig endnu, da du ellers ville blive mødt af en blank skærm.

Foreningen er drevet af frivillige, og vi bruger vores dyrebare tid væk fra familien for at skabe de bedste vilkår for for tidligt fødte børn. Denne hjemmeside laves i vores fritid, dvs. om aftenen, i weekenden og i ferier. Derfor beder vi dig have tålmodig med opdateringen af denne side.

Vores telefon er stadig åben mandag og onsdag i tidsrummet kl. 20.00 – 21.30, hvor frivillige forældre til for tidligt fødte sidder klar til en snak om stort og småt. Tlf. 7025 2027.

For bestilling af pjecer, blade, indmeldelse, spørgsmål osv., skriv endelig til os på: info@praematur.dk

Vi håber meget på jeres tålmodighed, forståelse og opbakning.

Kh Mette Nejland Frisk, bestyrelsesmedlem