Arrangementer

Opdag Aktiviteter fra Dansk Præmaturforening på Tværs af Danmark

Her kan du se vores kommende arrangmenter

Velkommen til vores verden af støtte og viden til præmature familier og børn. Udforsk vores liste med kommende arrangementer og vær med til at forme en stærkere støttebase.

Vi er også klar til at komme ud til dig. Hvis du ønsker, at vi arrangerer et møde eller et arrangement i jeres lokalområde, er vi blot et klik væk.

KONTAKT ➜

Online oplæg om støtte af barnet med det stressede nervesystem

Køge Kommune, fredag d. 8.12. kl.11-13

Esbjerg Kommune, mandag d. 11.12. kl.9-11

Kolding Kommune, torsdag d. 14.12. kl.11-13

Oplægget er henvendt til familier og fagpersoner omkring det præmature barn

Det vil være gratis og kræver ikke medlemskab i foreningen at deltage, dog kræves tilmelding og at man har tilknytning til den pågældende kommune, for hvem arrangementet afholdes.

For tilmelding send en e-mail til tine@thingholm.com senest dagen før arrangementet og husk at skrive i emnefeltet, hvilket arrangement du ønsker at melde dig til, så kommer du på listen.

Vi glæder os til at se dig!

Info: Inden arrangementet afholdes sendes et link til Teams, hvor oplægget vil foregå. Da oplæggene arrangeres i samarbejde med de enkelte kommuner, vil det kun være muligt at se de enkelte oplæg online på selve dagen.

 

Arrangement på Ringe Bibliotek

2023, kl.14.30-16.30 – AFHOLDT

Oplæg henvendt til præmaturfamilier – forældre såvel som bedsteforældre. Der gives viden om de præmature barns særlige behov og konkrete redskaber til at støtte barnet.